Payitaht’ta Türkiye’nin gerçeklerini gösteriyoruz

Payitaht’ta Türkiye’nin gerçeklerini gösteriyoruz

  Haziran 19, 2019

  716 Okunma

İranlı aktör Muhsin Tenabende, Payitaht dizisinin Türkiye'nin gerçeklerini gösterdiğini söyledi

Payitaht dizisinin aktörlerinden Muhsin Tenabende, dizide sürekli Türkiye'yi cazip bir ülke gibi gösterme eleştirilerine cevap verdi.

Fars Haber Ajansının aktardığına göre Muhsin Tenabende, Türkiye'nin hakikaten güzel bir ülke olduğunu ve turistlerin de ilgisini çektiğini, fakat dizide sırf bu güzellikleri anlatmadıklarını, bunun yanında Türkiye’nin güvenlikle ilgili sıkıntılarını da anlattıklarını, bu yüzden yapılan eleştirilere katılmadığını vurguladı.

Tenabende, dizide bir kaç şer adamın İranlı üç gence dayak atmaları ve paralarını ellerinden almaları sahnesinin, Türkiye’yi sürekli güzel gösterme anlamına gelmediğini ifade etti.

İran dizisi Payitaht (Başkent), 21 Mart 2011 tarihinden itibaren gösterimde olup 2018 yılında beşinci sezonu yayımlanmaya başlanmıştır. Dizinin birçok bölümü de Türkiye'de çekilmiştir.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.