Ramazan dizisi, Sıcak Nefes (2015) gösterime girdi

Ramazan dizisi, Sıcak Nefes (2015) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.461 Okunma

İslami İran Dizisi, Sıcak Nefes (2015) gösterime girdi.

Tala Mutezidi ve Muhammed Mehdi Askerpûr'un senaryosunu yazıp M. Mehdi Askerpur'un yönettiği IRIB (İran İslam Cumhuriyeti Radyo ve Televizyon Kurumu) TV1 yapımı Ramazan dizisi, نفس گرم (Nefes-i Germ) (Sıcak Nefes) (2015) gösterime girdi.

Dindar bir kadın olan Melihe, hayatını sarsan ve inancını etkileyen bir dizi olay ile karşılaşacaktır. Acaba Meliha bu imtihanları yüz akıyla geçebilecek midir?

33 bölümlük “Sıcak Nefes” (2015) adlı İslami İran dizisinde; Mercane Gülçin, Hamit Kumeyli, Mahmut Pak-Niyet, Rüya Teymuriyan, Sima Tirendaz ve Mihrdad Ziyai gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.