Rehber, Gün Ortası Macerası (2017) filmini övdü

Rehber, Gün Ortası Macerası (2017) filmini övdü

  Haziran 19, 2019

  1.677 Okunma

Cihanşümûl İslam İnkılabı Rehberi İmam Ali Hamaney, Gün Ortası Macerası (2017) filmini övdü.

Dünya Müslümanları ve Mustazafları lideri İmam Ali Hamaney, yaptığı bir konuşma sırasında, Gün Ortası Macerası (2017) filmine övgüde bulundu.

İran İslam İnkılabı Rehberi, Ayetullah'il-Uzma İmam Seyyid Ali Hamanei, 1980'lerde Halkın Mücahitleri adlı münafık kuruluşun ülkede terör estirmesini konu alan ماجرای نیمروز “Gün Ortası Macerası” (2017) filmini övdü.

İslam Devrimi Döküman Merkezi'nin açıkladığına göre, film yapımcı ve oyuncuları ile görüşen İmam Ali Hamaney; “Film çok güzeldi. Herkes rolünü iyi oynamış. Yönetmenlik ve oyunculuk çok iyiydi bu filmde. Özgün ve harika bir hikaye işlenmiş. Çok güzel yapılmış bir film.” diyerek övgülerde bulundu.

İslam İnkılabı lideri İmam Hamaney, daha önce Şubat 2017'de özel bir gösterimde filmi izlemişti.

Muhammet Hüseyin Mehdeviyan'ın yönettiği, Gün Ortası Macerası, Şubat 2017'de İran'da düzenlenen 35. Fecr Film Festivali'nden en iyi film ödülünü kazanmıştı.

Festivalin seyirci seçimi, en iyi milli film, en iyi set ve kostüm tasarımı dallarında da en iyi film seçilmişti.

Gün Ortası Macerası filmi yaşanmış, gerçek bir olayın kısımlarını anlatıyor. Film, HMÖ adlı terör örgütünün 1981 yılında İran İslam Devrimi'nin öncü şahsiyetlerine düzenlediği suikastleri ve İran Milli İstihbarat Teşkilatının buna karşı aldığı önlemleri konu alıyor.

Film, Majaraye Nimrooz / Midday Adventures isimleri ile başka dillerde de yayımlandı.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.