Rüya Damarı (2017) filmi üç dalda Kristal Simurg kazandı

Rüya Damarı (2017) filmi üç dalda Kristal Simurg kazandı

  Haziran 19, 2019

  1.775 Okunma

İran filmi Rüya Damarı (2017) üç farklı dalda billur simurg ödülünü kazandı.

İranlı yönetmen Hamid Nimetullah’ın yönettiği ve Leyla Hatemi, İlham Kurda, Leyla Musavi, Küruş Tahami.. gibi başarılı oyuncuların rol aldığı 2017 İran İslam Cumhuriyeti yapımı رگ خواب (Rag-e Khab / Rüya Damarı) filmi üç farklı dalda Kristal Simurg ödülü kazandı.

Rag-e Khab / Rüya Damarı filmi (2017), Fecr Film Festivalinde; En İyi Aktris, En İyi Görüntü ve En İyi Özel Efekt dallarında kristal simurg ödüllerini kazandı.

Rüya Damarı (2017) filmi; boşanmasının ardından maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olan Mine adlı kadının hikayesini işliyor. Tam düşlediği gibi birisini bulduğuna inanan Mine, sonraları her şeyin umduğu gibi olmadığını fark ediyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.