Şam Vakti’nin bazı sahneleri yüzde yüz gerçeğe uygun

Şam Vakti’nin bazı sahneleri yüzde yüz gerçeğe uygun

  Haziran 19, 2019

  736 Okunma

Kudüs Ordusu Komutanı General Kasım Süleymani, "Şam Saatine Göre" adlı filmin bazı sahnelerinin Suriye'de yaşanan gerçeklerle % 100 örtüştüğünü açıkladı.

Kudüs Ordusu Komutanı General Kasım Süleymani, Şam Vakti (2018) adlı filmin bazı sahnelerinin Suriye’de yaşanan gerçeklerle yüzde yüz örtüştüğünü açıkladı.

Fecr Film Festivali’nde en iyi eser ödülünü kazanan İbrahim Hatemikia’nın yönettiği filmi seyrettikten sonra bir açıklama yapan General Süleymani, bu eserin yaşanan acı gerçeklerin bir kısmını çok has bir tarzla gözler önüne sergilediğini, bu filmi seyrettikten sonra insanların İslam ve tüm beşeriyeti tehdit eden büyük tehlikeyi daha çok hissettiklerini vurguladı.

Şam Saatine Göre (2018) adlı filmin konusu Suriye’de IŞİD’in cinayetleri ve kutsal mekanları savunan insanların zorluklarından oluşuyor.

Fars Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.