Satıcı (2016)’ya bir başarı daha

Satıcı (2016)’ya bir başarı daha

  Haziran 19, 2019

  1.112 Okunma

İran filmi, Satıcı (2016)'ya bir başarı daha.

Online Film Eleştirmenleri Derneği ödüllerinin 20. döneminde, İranlı yönetmen Asğar Ferhadi’nin فروشنده (Satıcı) (2016) adlı filmi, diğer 5 aday arasında yer almayı başardı.

Cayeze sitesinin aktardığı habere göre, ünlü sinema sitelerinin yazarları tarafından düzenlenen Online Film Eleştirmenleri Derneği ödüllerinin 20. döneminin adayları belli oldu.

Bu doğrultuda, İranlı yönetmen Asghar Farhadi’nin “Satıcı” adlı filmi, diğer 5 aday arasında yer almayı başardı. İran içinde de yoğun bir ilgi toplayan bu filmin yanında, Fransa’dan “O”, Güney Kore’den “Hizmetçi”, Almanya’dan “Tony Erdman” ve Şili’den “Neroda” da aday olarak gösterildi.

Online Film Eleştirmenleri Derneği, 1997’den beri uluslararası sinema filmlerinin eleştirisi alanında aktif bir rol oynayarak, 300’ü aşkın sinema eleştirmeninin faaliyet ettiği bir dernektir.

Bu ödüllerin sahibi ise 3 Ocak 2017’de belli olacaktır.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.