Sıcak Yaz filmi İran Sinemasını temsil edecek

Sıcak Yaz filmi İran Sinemasını temsil edecek

  Haziran 19, 2019

  899 Okunma

Sıcak Yaz filmi Bangladeş'te İran Sinemasını temsil edecek

İran sinemasını temsil eden “Sıcak Yaz” adlı filmin Uluslararası Daka Asya Film Festivali’nde gösterileceği belirtildi.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Cevad Nevruzbeygi’nin üstlendiği “Sıcak Yaz” adlı film, bu sene 16’ncısı Bangladeş’in başkentinin ev sahipliğinde düzenlenecek Uluslararası Daka Asya Film Festivali’nin yarışma dalına katılacak.

Senarist Peyam Keremi’nin yazdığı filmin özeti şöyle: Altı yaşındaki kızından dolayı boşanmak istemeyen Nesrin, kocasından habersiz bir şekilde yaşadığı kentin diğer semtine taşınır ve bir kreşte çalışmaya başlar. Nesrin kızını evde yalnız bırakmak zorunda kalıyor, fakat kocası onları bulur.

Daha önce İsveç’te de gösterilen “Sıcak Yaz”ın oyuncu kadrosunda, başarılı oyuncu Ali Musaffa’nın yanı sıra Perinaz İzedyar, Mina Saadeti, Yasna Mirtahmasp ve Maniya Alicani yer alıyor.

Sözü geçen festival önümüzdeki 12-20 Ocak 2018 tarihleri arasında sinemaserverlerle buluşacak.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.