Sinemada Kültürel Yozlaşma!

Sinemada Kültürel Yozlaşma!

  Haziran 19, 2019

  929 Okunma

Hollywood-zede sinema endüstrisine bir serzeniştir!

Şaka gibi! Amerikan yapımı dandik Hollywood filmleri ülkemizde ortalama 350-400 sinema salonunda gösterilyor ve bunları 20 bin ile 400 bin vatandaşımız izliyor.

Ancak Türkiye – İran ortak yapımı ve tamamiyle kültür ve aşk ile yoğrulmuş “Yarının Adı Başka” isimli film, 26 Mayıs 2017'de gösterime başladı ve tahmin edelim kaç salonda?

Sadece On Yedi Salonda!!

Van ilimizde çekilen bu film Van'daki ve daha birçok şehirdeki salonların hiç birinde gösterilmiyor! Sinema sektörünün amacı nedir henüz anlaşılmış değil!

Yarının Adı Başka [2016] filmininhafta sonu izlenme sayısı ise -Box Office Türkiye verilerine göre- toplamda 171!

Amerikan gavurunun ahlaksız ve fantastik filmleri bu kadar reklam yapılacağına kendi din ve kültürümüzün filmleri neden tanıtılmıyor?

Milleti din ve kültüründen soyutlayıp Amerikan hayranı ve kuklası yapmak mı isteniyor acaba?

Milli kimliğimiz olan kültürümüzü temsil eden filmler neden desteklenmiyor ve tanıtılmıyor?

Lütfen, açıklayın!

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.