Sitayiş Dizisinin 3. Sezonu Eylül ayında yayımlanmaya başlanacak

Sitayiş Dizisinin 3. Sezonu Eylül ayında yayımlanmaya başlanacak

  Eylül 1, 2019

  569 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti yapımı popüler dizi Sitayiş, 30 bölümlük üçüncü ve son sezonu ile IRIB televizyonunda gösterime girecek. Yeni Kaynak

Said Matlabi’nin senaryosunu yazıp Said Sultani’nin yönettiği ve Armen Zerrinhub’un yapımcılığını üstlendiği Sitayiş dizisi 3. sezon, 14 Eylül 2019’dan itibaren İran Devlet Televizyonunda gösterilmeye başlanacak.

Mart 2018’de Tahran’da çekimlerine başlanan üçüncü sezon, güney kıyı şehri Bender Abbas ile kuzeydeki Ramser şehri gibi birçok yerde çekimler ile devam etti.

IRIB (İslam Cumhuriyeti Radyo ve Televizyon Kurumu) TV3 yapımı dizi ستایش (Sitayiş)in 44 bölümlük ilk sezonu Aralık 2010-Ekim 2011 arasında yayımlandı. 26 bölümlük ikinci sezonu ise Ocak-Ağustos 2014’te yayımlandı. 30 bölümlük 3. Sezon ise 14 Eylül 2019’da yayımlanmaya başlanacak.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.