Suriye’de Bayramda Çocuklar İçin Tiyatrolar Oyunları Düzenleniyor

Suriye’de Bayramda Çocuklar İçin Tiyatrolar Oyunları Düzenleniyor

  Haziran 19, 2019

  531 Okunma

Suriye Devlet Tiyatro ve Müzik Müdürlüğünde çocuk tiyatroları dairesi Ramazan bayramı süresince başkent Şam’ın farklı tiyatro merkezlerinin yanı sıra genel parktaki açık hava tiyatrosunda ‘Çocukların Sevinci’ sloganı altında tiyatro oyunları organize ediyor.

Çocuk Tiyatroları Dairesi Başkanı Bessam Nasır SANA’ya yaptığı açıklamada bayram süresince çocukların gönlünü sevindirme ve sanatsal faaliyetlere teşvik etme amacıyla bir dizi tiyatro oyununun yanı sıra çocukların sunacakları sanatsal gösteriler yapılacağını belirtti.

Nasır bayramdan sonra bu faaliyetlerin yaz tatili boyunca farklı bölgelerde devam edeceğini ifade ederken, çocukların hoşlandıkları sanatsal faaliyetlere bağlılıklarını pekiştirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.