Top, Şut, Cam (2012) filmi çocukları camiye alıştırmayı konu alıyor

Top, Şut, Cam (2012) filmi çocukları camiye alıştırmayı konu alıyor

  Haziran 19, 2019

  1.101 Okunma

İslami İran filmi, Top, Şut, Cam (2012) futbol ve diğer etkinlikler ile çocukları camiye alıştırmayı konu alıyor.

İran İslam Cumhuriyeti Radyo ve Televizyon Kurumu (IRIB) TV2 yapımı film توپ، شوت، شیشه (Top, Şut, Cam) (2012) çocukların mescit ve camiye alışmasını konu alıyor.

Behmen Şehrivan’ın yönetmenliğini üstlendiği, Top, Şut, Cam (2012) filmi IRIB TV2 ve İran’ın devlet çocuk televizyonu Pooya TV kanallarında yayınlandı.

Filmin konusu şöyle: 5 çocuk top oynarken kazara camları kırmış ve mahalle sakinleri onları sokakta top oynamaktan men etmişlerdir. Birgün müezzinin ricası ile cami işlerine yardım eden çocuklara, mükâfat olarak caminin arka bahçesinde top oynamalarına imkan sunulur. Fakat, vakit namazlarına gelen bazı yaşlı emekliler, huzurları bozuluyor diye çocukları camiden uzaklaştırırlar. Acaba İmam ve Müezzin ne gibi bir yöntem izleyecektir? Her biri farklı yapıda olan 5 çocuk nasıl davranacaktır?

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      admin Kasım 1, 2020 15:56:10

    Çocuklar namaza ve camiye nasıl alıştırılır merak ediyorsanız izleyin.

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.