Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Güzel Cin filminde rol almak için İran’a gidiyor

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Güzel Cin filminde rol almak için İran’a gidiyor

  Haziran 19, 2019

  3.200 Okunma

Türk oyuncu Nurgül Yeşilçay, İranlı yönetmen Bayram Fazlı'nın yöneteceği 'Güzel Cin' isimli filmde efsane isim Perviz Perestui ile birlikte rol almak için İslam İnkılabına gidiyor.

İranlı yönetmen Bayram Fazlı'nın çekeceği جن زیبا 'Yedullah'ın Güzel Cini' isimli sinema filminin çekimlerine Ekim ayının ilk haftasında başlayacak olan Nurgül Yeşilçay, Perviz Perestui ile başrolü paylaşacak. Nurgül Yeşilçay, Dilaram karakterini canlandırdığı film için İran İslam Cumhuriyetinde beş hafta kalacak. 

Katılacağı yeni proje için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Nurgül Yeşilçay, İran'da çekilecek filmle özellikle uluslararası festivallerde iddialı olduklarını söyledi. Yeşilçay, ‘İran'a gideceğim için çok heyecanlıyım. Uluslararası ödüllerimiz olabilir.' dedi.

İran sineması özellikle son dönemlerde uluslararası festivallerde ödüle doymuyor. Nurgül Yeşilçay'ın da katkıda bulunacağı “Yedullah'ın Güzel Cini” filmi bu konuda daha iddialı olacak gibi.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.