TV’de ilk: Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi

TV’de ilk: Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi

  Haziran 19, 2019

  990 Okunma

İran yapımı Hz. Muhammed (saa) Allah'ın Elçisi filmi televizyonda ilk kez yayımlandı!

Baba sevgisinden mahrum olarak doğdu ve anne hasreti çekerek büyüdü. Merhamet dolu yüreğiyle kederli bir çocukluk geçirdi.

Allah Resulü Hz. Muhammed'in (saa) çocukluk yıllarını anlatan etkileyici bu filmi kaçırmayın.

Son peygamber Hz. Muhammed'in (saa) hayatını anlatan harika bir film. İranlı yönetmen Mecid Mecidi’nin yazıp yönettiği Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi büyük bir kitle tarafından merakla bekleniyordu.

Alemlere rahmet olarak gönderilen efendimizin doğduğu andan itibaren yaşadığı zorluklar, İslamiyet’i yaymak adına verdiği büyük mücadele ve tüm zorluklara rağmen ayrılmadığı Allah yolu filme konu oluyor.

Bu harika filmin çekimine 2015 yılında başlamıştı. “Muhammad the Messenger of God” adıyla vizyona giriş yapan film, “Allah’ın Elçisi” giriş ismiyle ülkemizde izleyicisiyle buluşmuştu.

Hak din İslam’ı yaymaya çalışan ve ömrünü bu doğrultuda feda eden Peygamber Efendimiz’in herkesi derinden etkileyecek yaşam hikayesini film olarak izleyebilirsiniz. Büyük küçük herkesin büyük bir keyifle izleyeceğinizi düşünüyoruz.

Filmin oyuncu kadrosunda Sareh Bayat, Mohsen Tanabandeh, Rana Azadivar, Ali Reza Shoja-nuri, Mina Sadati gibi isimler yer alıyor.

Herkese iyi seyirler dileriz.

EHLADER Haber

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.