Ünlü Hollywood aktörü Val Kilmer, İran komedi filminde rol alacak

Ünlü Hollywood aktörü Val Kilmer, İran komedi filminde rol alacak

  Haziran 19, 2019

  913 Okunma

Amerikalı ünlü oyuncu Val Kilmer, İran komedi filmi "İlk Doğum"da rol alıyor.

İran – Hollywood ortaklığındaki ilk sinema projesi olan “İlk Doğum” adlı filmin çekimlerinin yakında başlayacağı belirtildi.

Mehdi Ali Mirzai’nin Sam Hose ve Tarak Zohdi ile birlikte yazdığı “İlk Doğum”un yönemenliğini İranlı sinemacı Ali Atşani’nin yapacağı açıklandı. Komedi türündeki filmde Hollywood’un ünlü ismi Val Kilmer’in de oynayacaği kaydedildi.

Yeni evlenen bir çiftin hikayesini anlatan filmin özeti şöyle: İran doğumlu “Ben” isimli genç Amerikalı karısı “Kate” ile Kaliforniya'da yaşıyor. İlk çocuklarının doğumunu bekleyen çiftin ailelerinin de bir araya gelmesi yeni sorunlara sebep olacaktır.

Oyuncu kadrosunun yakında açıklanacağı belirtilen film ABD’nin Los Angeles kentinde çekilecek.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Ali Atşani’nin üstlendiği “Wish Bone” isimli film geçenlerde İngiltere’de organize edilen 2017 Londra Bağımsız Sinemacılar Birliği Festivali’nde jüri heyeti tarafından en iyi film olarak seçildikten sonra ödülünü kazanmıştı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.