Uyku Köprüsü filmi Kanada’da gösterilecek

Uyku Köprüsü filmi Kanada’da gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  693 Okunma

İranlı yönetmen Oktay Beraheni'nin yazıp yönettiği "Uyku Köprüsü" adlı filmin Kanada'da gösterime gireceği bildirildi.

Oktay Beraheni’nin yazıp yönettiği “Uyku Köprüsü” adlı film önümüzdeki 18 ve 22 Mart tarihlerinde Kanada'nın Vancouver kentindeki sinematik programının özel gösterimler bölümünde sanatseverlerle buluşacak.

Bu uzun metrajlı filmin oyuncu kadrosunda Said Süheyli, Human Seyidi, Anahita Afşar, Şahin Teslimi ve Ekber Zancanpur yer alıyor.

Yapımcılığını Cihangir Kevseri’nin üstlendiği filmin özeti şöyle: Şahap nişanlısıyla evlenmek istiyor. Bu nedenle en yakın dostu ile büyük bir işe başlamaya karar verir ama arkadaşı kazık atınca daha zor duruma düşüyor. Bu olaydan sonra tefecilerden para alan Şahap borçlarını ödemekten aciz kalıyor. Tefeciler, babası ve nişanlısının baskısı altında kalan Şahap tuhaf bir karar alıyor ve…

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.