‘Uyku Zamanı’ çizgi filmi Rusya’da rekabet edecek

‘Uyku Zamanı’ çizgi filmi Rusya’da rekabet edecek

  Haziran 19, 2019

  1.293 Okunma

İran çizgi filmi 'Uyku Zamanı' Rusya'da rekabet edecek

Yönetmenliğini Mehnaz Yazdani'nin yaptığı وقت خوابه (Uyku zamanı) adlı kısa animasyon filmi, Uluslararası Zero Plus Çocuk Film Festivali’ne katılacak.

İranlı yönetmen Mehnaz Yazdani’nin yönetmenliğinde Saba Film şirketinin teşebbüsüyle yapılan 7 dakikalık “Uyku zamanı” adlı müzikal çizgi filmi, Rusya’da organize edilen Uluslararası Zero Plus Çocuk Film Festivali’nde İran’ı temsil edecek.

Alınan bilgiye göre, Uluslararası Zero Plus Çocuk Festivali'nin yarışma bölümünde 18 film gösterime girecektir.

Mehnaz Yazdani'nin yaptığı “Uyku zamanı” çizgi filmi daha önce de İtalya, ABD, İngiltere, Arnavutluk, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Fransa ve Kosova’da düzenlenen festivallerde de vizyona girmiştir.

Uluslararası Zero Plus Çocuk Film Festivali 2016 yılın 27 Kasım-3 Aralık günlerinde Rusya’da düzenlenecek.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.