Uzaktan Aşinalık (2014) Belgeseli Gösterime Girdi

Uzaktan Aşinalık (2014) Belgeseli Gösterime Girdi

  Haziran 19, 2019

  866 Okunma

Doğu Afrika'dan bir portre sunan The Distant Acquaintance (Uzaktan Aşinalık) belgesel filmi gösterime girdi.

İslam Cumhuriyeti Belgesel Evi'nin yapımcılığını üstlendiği ve Mecid Azizi'nin yönettiği, Uzaktan Aşinalık (2014) belgesel filmi gösterime girdi.

Kenya'da gönüllü olarak doktorluk yapan Dr. İmadi, karşılaştığı ilginç bir olayı web blogunda yayınlar. Yönetmen Mecid Azizi ise bunu calip bulur ve görüntülemek için Kenya'ya gider. Kenya'da Veysel Karani'lerin varlığına şahid olur. Peygamberimizin risaletini asrımızda üstlenmiş İran İslam İnkılabının da, görmeden seven Veysel Karanileri vardır.

Belgeselin Konusu: Ömer Abdullah, Kenya'lı genç bir öğretmen, hayatında İranlı birisi ile hiç görüşmeyişine rağmen evlatlarına İran İslam Devrimi liderlerinin isimlerini koyar: Ruhullah Humeyni, Ali Hamaney, Murtaza Mutahhari, Hüseyin Beheşti..

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.