Vietnamlı oyuncu Lan Phuong, İran filminde rol alacak

Vietnamlı oyuncu Lan Phuong, İran filminde rol alacak

  Haziran 19, 2019

  855 Okunma

Vietnamlı aktris Lan Phuong, İranlı yönetmen Kurban Muhammed-pûr'un yeni sinema filmi projesinde rol alacak.

1983 doğumlu Lan Phuong, Vietnamlı bir kadın oyuncu, komedyen ve program sunucusudur.

Başarılı oyunculuğundan ötürü birçok milli ödül alan Lan Phuong, İranlı yönetmen Kurban Muhammedpur'un Vietnam'da çekeceği “Loving in Hanoi / Hanoi'de Aşk” filminde rol alacak.

İranlı yönetmen Kurban Muhammedpur daha önce Hindistan'da Salaam Mumbai (2016) ve Şeytanın Kızı (2018) filmlerini çekmişti. Hanoi'de Aşk filmi de bu iki filmin devamı niteliğinde olacak.

Hanoi'de Aşk filminin konusu şöyle olacak: Ali isminde becerikli bir İranlı piyanist nişanlısının vefatının ardından ciddi bir depresyon yaşamaktadır.

Durumunu düzeltmek ve kaybının acısını dindirmek isteyen ailesi onu, en iyi arkadaşı Ahmet'in yanında vakit geçirmesi için Vietnam'ın başkenti Hanoi'ye gönderir. Ancak Hanoi'de onu umulmadık olaylar beklemektedir.

iFilm TV'nin verdiği habere göre Hanoi'de aşk filminde rol alacak diğer İranlı ve Vietnamlı oyuncular da çok yakında belirlenecek ve hemen ardından filmin çekimlerine başlanacak.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.