Wishbone (2017) New York’ta sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor

Wishbone (2017) New York’ta sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor

  Haziran 19, 2019

  513 Okunma

İranlı yönetmen Ali Atşani’nin yaptığı “Wishbone” isimli film, ABD’de düzenlenecek NuKhu Film Festivali’nde gösterilecek.

Yapımcılığı ve yönetmenliğini Ali Atşani’nin üstlendiği “Wishbone” isimli film, ABD’nin New York kentinin ev sahipliğinde düzenlenecek NuKhu Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşacak.

ABD’de düzenlenen 10. Uluslararası Angelica Film Festivali’nin “En İyi Sosyal Mesaj Ödülü”ne sahip olan “Wisbone” filmi, 2002 yılında Tahran’da İranlı milli sporcu Nasır Muhammedhani’nin eski eşi Lale Seherhizan’ı bıçaklayarak öldüren ve idam cezasına çarptırılan 40 yaşındaki Şehla Cahed adlı kadının gerçek hikayesini anlatıyor.

NuKhu Film Festivali 12 Ekim 2019 tarihinnde kapılarını sinemaseverlere açıyor.

Başrollerini Hüseyin Yari, Mitra Haccar, Azade Mehdizade ve Mahçehre Halili’nin üstlendiği film geçenlerde İngiltere’de organize edilen 2017 Londra Bağımsız Sinemacılar Birliği Festivali’nde jüri heyeti tarafından en iyi film olarak seçildikten sonra ödül kazanmıştı. Bu film ayrıca ABD’de düzenlenen 2017 Uluslararası Atlanta Film Festivali ve Uluslararası Ridgefield film festivallerine de katılmıştı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.