Cafer Dehkan: Yeni tarihi dizilerde rol almak isterim

Cafer Dehkan: Yeni tarihi dizilerde rol almak isterim

  Ağustos 31, 2019

  415 Okunma

Ashab-ı Kehf ve Hazreti Yusuf gibi İran yapımı İslam Tarihi konulu dizilerden tanıdığımız oyuncu Cafer Dehkan, yine İran'ın yapacağı mega bütçeli iki biyografik dizide rol almak istediğini söyledi. Yeni Kaynak

Ashab-ı Kehf ve Hazreti Yusuf gibi İran yapımı İslam Tarihi konulu dizilerden tanıdığımız oyuncu Cafer Dehkan, yine İran’ın yapacağı mega bütçeli iki biyografik dizide rol almak istediğini söyledi.

iFilm TV’nin bildirdiğine göre İran yapımı Selman-ı Farisi (r.a) ve Hazreti Musa (a.s) dizilerinde rol alma ihtimali hakkında sorulan sorulara cevaben İranlı oyuncu Cafer Dehkan; “Bu iki dizi yüksek kaliteli yapımlar olacaktır ama bildiğim kadarıyla henüz oyuncu seçimi aşamasına gelinmemiştir” dedi ve sözlerine ekledi: “Bu iki diziden herhangi birisinde oynamam teklif edilirse mutlaka kabul ederim”.

Muhtarname dizisinde yönetmen Davut Mir-Bakıri ile birlikte çalışan Cafer Dehkan; “Ben zorlu rolleri oynamayı seviyorum ve Mir-Bakıri’nin yapacağı her işin kaliteli olacağından eminim” dedi.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.