Hz Ammar Film Festivalinin seçkin filmleri Kerbela’da gösterildi

Hz Ammar Film Festivalinin seçkin filmleri Kerbela’da gösterildi

  Haziran 19, 2019

  802 Okunma

İslam Cumhuriyeti Ammar Popüler Filmler Festivalinin en seçkin filmleri, Irak'ın Kerbela kentinde İmam Hüseyin Türbesi yakınlarında ziyaretçilere gösterildi

Irak Hizbullahı olarak bilinen El-Nüceba İslami Direniş Hareketi'ne bağlıbir medya merkezi, Kerbela'da açık hava film gösterimi yaptı ve bu etkinlik, yerli halk ve Bahreyn, İran, Suriye, Yemen ve başka başka ülkelerden gelen ehl-i beyt ziyaretçileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Etkinlikte, Hamit Abdullahzâde'nin yönettiği ایرانی های مرتد (Mürted İranlılar) da dahil olmak üzere birçok İran yapımı belgesel ve kısa film de gösterildi. Mürted İranlılar belgeseli, tekfirci IŞİD teröristleri liderlerinden birisinin hayatına dayalı gerçek bir hikayedir.

İran İslam Cumhuriyeti'nin düzenlediği Ammar Popüler Filmler Festivali, İslam dünyasından kültürel ve direniş filmlerini destekleyip yaymayı amaçlıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.