İran filmi, Rastahiz (Diriliş) (2016) Ekim’de sinemalarda

İran filmi, Rastahiz (Diriliş) (2016) Ekim’de sinemalarda

  Haziran 19, 2019

  8.237 Okunma

İran filmi, Rastakhiz (Diriliş) (2016) Ekim'de İran Sinemalarında gösterime girecek.

Ahmet Rıza Derviş’in senaryosunu yazıp yönettiği İran filmi رستاخیز (Rastahiz) (Diriliş) (2014) iki yıl gecikmenin ardından tamamlandı ve Muharrem 1438’de (Ekim 2016) İran sinemalarında gösterime girecek.

Diriliş filmi; Hazreti İmam Hüseyin’in (a.s) Medine’den çıkışından Kerbela’da şehid oluşuna kadar olan süreci işliyor.

Diriliş filminde; Araş Asıfi, Hasan Pur-Şirazi, Ferhat Kaimiyan, Pürya Pürsurh, Babek Hamidiyan, Bahadır Zamani, Anuşirevan Ercüment, Mir-Tahir Mazlumi, Küruş Zarii, Mehtap Kerameti, Perviz Pur-Hüseyni, Şekayik Ferahani, Leyla Buluket.. gibi birçok İranlı oyuncunun yanı sıra, Lübnan, Suriye, Kuveyt ve Irak’tan Arap aktörler de rol alıyor. Filmin müziğini ise Oscar ödüllü müzisyen Stephen Varbk besteledi.

Daha fazla bilgi için filmin resmi sitesine bakabilirsiniz: http://www.rastakhizmovie.com/

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.