Ekber Abdi yeni bir makyaj ile Trump’ı anımsattı

Ekber Abdi yeni bir makyaj ile Trump’ı anımsattı

  Haziran 19, 2019

  949 Okunma

İranlı komedyen ve aktör Ekber Abdi'nin Amerika rejimi başkanı Trump'ı anımsatan fotoğrafı internete düştü.

İranlı usta makyöz Abdullah İskenderi, efsane komedyen Ekber Abdi'nin bir fotoğrafını yayınladı ve fotoğraf hızla sosyal medyada bir fenomen oldu.

İskenderi, İran medyasına yaptığı açıklamada, fotoğrafın iptal edilen bir film projesine ait olduğunu ve makyaj denemesi sırasında çekildiğini ama kendisinin fotoğrafı yine de paylaştığını söyledi.

Ekber Abdi'nin filmde Trump'ı oynamayacağını ama makyajın izleyicilere Büyük Şeytan Amerika rejimi başkanı Trump'ı anımsatacak şekilde yapıldığının altını çizdi.

Ekber Abdi, İran sinemasının ünlü isimlerinden olup, oynadığı 120'den fazla film ve dizide birçok farklı karakteri başarılı bir şekilde canlandırabildiği için “Bin Çehreli Adam” olarak tanınıyor.

İşte Ekber Abdi'nin oynadığı rollerinden bazıları:

​Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.