Ramazan dizisi, Mesafeler (2010) gösterimde

Ramazan dizisi, Mesafeler (2010) gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.833 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti yapımı Ramazan dizisi; Mesafeler (2010) Azeri ve İstanbul Türkçelerine dublaj edilerek seyirciye sunuldu.

Hüseyin Süheylizâde'nin yönettiği İslami İran yapımı Ramazan dizisi فاصله‌ها (Faseleha) (Fasılalar / Mesafeler) (2010) Türkçe dublaj olarak gösterime girdi.

Muhsin eşini yıllar önce kaybetmiş dindar bir kişidir. Nesil farkı dolayısı ile o ve iki çocuğu arasında mesafe oluşmaya başlar. Bu mesafeler gün be gün artmakta ve farklı olayları beraberinde getirmektedir.

Mesafeler (2010) dizisinde; Danyal Hekimi, Nima Şahruh-Şahi, İlnaz Habibi Fatıma Guderzi, Bahare Efşari, Hasan Cüherçi, Şahruh İstahri, Meryem Kaviyani gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.