İran ve Bangladeş ortak yapımı film geliyor

İran ve Bangladeş ortak yapımı film geliyor

  Temmuz 3, 2019

  286 Okunma

İki Müslüman ülke ilk ortak yapım film ile karşımıza çıkacak. Yeni Kaynak

İran İslam Cumhuriyeti ve Bangladeş ortak yapımı Nirvana filminin çekimlerine başlandı.

İran sinema kanalı iFilm TV’nin bildirdiğine göre yapımcılık ve yönetmenliğini Murtaza Ateşzemzem’in üstlendiği Nirvana filminin yapımına başlandı.

Bangladeş ve Afganistan çekimlerinin bitmesinin ardından Nirvana filminin çekimlerine şu ân İslami İran’da devam ediliyor.

Nirvana filmi, Afganistan’dan Türkiye’ye, buradan da Avrupa’ya uyuşturucu aktaran bir uyuşturucu kaçakçısı şebekenin elinden bir grup Bangladeşli vatandaşını kurtarmakla görevli bir Bangladeşli polisin hikayesini işliyor.

Görevini tamamlamak için polis memuru İran da dahil tüm bu ülkeleri seyahat etmek zorundadır ve Bangladeşlileri kurtarmak için İran polisi ile işbirliği yapar.

Aksiyon filmi Nirvana’da; İranlı, Bangladeşli ve Lübnanlı oyuncular rol alıyor ve daha başka yabancı oyuncular da görülecek.

Nirvana filminin İran kadrosu arasında Emir Hüseyin Sadık, Kave Hüdaşinas, Hasan Aklili, Behrad Hazari, Murtaza Hancani ve Muhammed Rıza Hidayeti yer alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.