Polonya’da “A157” en iyi belgesel film olarak seçildi

Polonya’da “A157” en iyi belgesel film olarak seçildi

  Haziran 19, 2019

  1.132 Okunma

Behruz Nuranipur'un yönetmenliğinde çekilen "A157" adlı belgesel film 16. Uluslararası Watch Docs Film Festivali'nde en iyi film olarak seçildi.

İranlı yönetmen Behruz Nuranipur'un yönetmenliğinde yapılan “A157” adlı belgesel filmin Polonya’da organize edilen 16. Uluslararası Watch Docs Film Festivali’nde en iyi belgesel film olarak seçildiği açıklandı.

Söz konusu belgesel film geçenlerde İran’da düzenlenen “Uluslararası Fecr Film Festivali”, “Sinema Hakikat” ve “Direniş Film Festivali”ne de katılmıştı.

İran yapımı “A157” adlı belgesel film ayrıca Almanya’da düzenlenen  59. Uluslararaaı Leipzig Film Festivali ve Document Art Film Festivali’nde ve Fransa’da organize edilen 14. Uluslararası Signes de Nuit Film Festivali'nde gösterime girmişti.

A157 Belgeseli; Suriye'deki savaş ve terörün vahşetlerini göz önüne seriyor. Belgesel, üç hamile kızın savaş, şiddet ve cinsel istismara dayalı hikayelerini işliyor.

Dünya genelinde insan hakları alanında en önemli film festivalı olarak bilinen Uluslararası Watch Docs Film Festivali bu yılın 9-15 Aralık tarihlerinde Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleşmişti.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.