36. Uluslararası Fecr Film Festivali başladı

36. Uluslararası Fecr Film Festivali başladı

  Haziran 19, 2019

  674 Okunma

İran İslam İnkılabında 36. Uluslararası Fecr Film Festivali başladı

Bu sene İran İslam Cumhuriyetinde 36’ncısı düzenlenen Uluslararası Fecr Film Festivali'nin açılış töreni başarılı yönetmen Mecid Mecidi’nin son yapımı “Bulutların Ötesinde” adlı filmin ilk gösterimi ile başladı.

Festivalin açılışında oyuncu Rıza Kiyaniyan, İran'da sinemanın 120. yıl dönümünü kutlamak için  pasta kesti. Festival kapsamında 9 gün boyunca belirli merkezlerde film gösterimleri olacak.

Asya ve Avrupalı yönetmenler ve film eleştirmenlerinden oluşan uluslararası bir jüri heyetinin değerlendirmesi sonucu kazanan isimler kapanış töreninde açıklanacak.

1982 yılında kurulan Fecr Film Festivali, İran İslami İrşad ve Kültür Bakanlığına bağlı olup İran ve Orta Doğunun en büyük film festivalidir.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.