7. Uluslararası Ammar Popüler Film Festivali Başladı

7. Uluslararası Ammar Popüler Film Festivali Başladı

  Haziran 19, 2019

  882 Okunma

7. Uluslararası Ammar Popüler Film Festivali, Tahran'da Başladı

7. Uluslararası Ammar Popüler Film Festivalinin açılışı birçok İranlı ve uluslararası film yapımcısının katılımıyla 28 Aralık'ta Tahran'daki Filistin Sineması'nda yapıldı.

Festivalde gösterilen filmlerin kalitesine hayran kalan Festival Yöneticisi Nadir Talibzade, “bazen bir belgeselcinin işi, 10 Bakan'ın yaptığı işten daha etkileyici oluyor” dedi.

“Bugün gençlerimiz, düzgün belgeseller yaparak, kendilerini sorumlu hissetmeyen kimselere meydan okuyabilirler” diye sözlerine ekledi.

Programın devamında; kritik, araştırma ve sunumları ile ünlü kişilere ödüller sunuldu.

Uluslararası Ammar Popüler Film Festivali, bu yıl, “bireyselciliğe ve toplumun problemlerini umursamadan hayattan sonsuz zevk almaya karşı” eğitici nitelikte eserleri ödüllendirecek.

iFilm TV

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.