Afgan göçmenleri konu alan film Malatya’da seyirciyle buluştu

Afgan göçmenleri konu alan film Malatya’da seyirciyle buluştu

  Haziran 19, 2019

  683 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti'nde sinema bölümünden mezun olan Abbas Muhammedi'nin, Afgan göçmenlerin yaşadığı sorunlardan yola çıkarak çektiği "Sessiz Gözyaşları" filmi Malatya'da seyirciyle buluştu.

Senarist ve yönetmenliğini Abbas Muhammadi'nin yaptığı film, Malatya'da Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün katkılarıyla Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı'ndaki Sanat Merkezi'nde gösterildi.

ÇOK MUTLUYUM

Gösterim öncesi gazetecilere açıklama yapan Abbas Muhammadi, Afgan göçmenlerin yaşadıkları sorunları, “Sessiz Gözyaşları” adlı sinema filmiyle beyaz perdeye yansıttıklarını söyledi.

Filmin daha önce Afganistan ve Trabzon'da seyirciyle buluştuğuna aktaran Muhammadi, “Film seyirciyle buluşuyor, çok mutluyum. Malatya'dan sonra filmi tekrar Afganistan'da seyirciyle buluşturacağız. Afgan göçmenlerin yaşadığı sıkıntıları ve acıları filmde anlatmaya çalıştık. Yaşanan sıkıntıları, gelecek nesillerin de görmesini istiyoruz.” diye konuştu.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.