Beyrut’ta “Şam Vakti” filmine büyük ilgi

Beyrut’ta “Şam Vakti” filmine büyük ilgi

  Haziran 19, 2019

  494 Okunma

Beyrut’taki Grand Galaxy sinema salonunda gösterime sunulan İran yapımı film Lübnanlı sinemaseverlerin büyük ilgisini çekti.

Mehr Haber Ajansının bildirdiğine göre Beyrut’taki Grand Galaxy sinema salonunda gösterime sunulan İran yapımı Şam Vakti filmi Lübnanlı sinemaseverlerin büyük ilgisini çekti.

Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki Grand Galaxy sinema salonunda gerçekleşen gösterim programına Şam Vakti filminin oyuncuları başta olmak üzere çok sayıdı Lübnanlı ve Filistinli sanatçı, kültürel ve siyasi isimler katıldı.

Edinilen bilgilere göre; son günlerde Suriye’de gösterilen İbrahim Hatami-Kiya'nın son eseri Şam Saatine Göre'nin Güney Kore ve Japonya ülkelerde de vizyona girmesi bekleniyor

Suriye'deki DEAŞ karşıtı mücadeleyi konu alan yönetmen İbrahim Hatemi-kiya'nın filminde İranlı oyuncu Hadi Hecazifer ve Babek Hamidiyan’a Suriyeli ve Lübnanlı aktörler eşlik ediyor.

Filmin özeti şöyle: İki İranlı pilot, Suriye’de DEAŞ’lı teöristlerin kuşattığı Tedmur kentindeki sivilleri kurtarmak için özel bir görevdedir. Fakat görevlerini yerine getirmeden önce birçok zorlukla karşılaşmaları gerekiyor.

Önde gelen İranlı yönetmen Hatemikiya'nın son eseri ülke sinemasının en büyük şöleni olarak bilinen ve bu yıl 36’ncısı Tahran ile İran’ın dört bir yanında düzenlenen Fecr Film Festivali’ne katılarak 3 dalda ödüle layık görülmüştü.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.