Cannes Film Festivalinin Kırmızı Halısında İsrail Lanetlendi

Cannes Film Festivalinin Kırmızı Halısında İsrail Lanetlendi

  Haziran 19, 2019

  924 Okunma

Lübnanlı aktris Manal Issa, Cannes Film Festivalinde Gasıp İsrail Rejiminin Gazze soykırımını lanetleyip durdurulmasını isteyen pankart açtı.

Lübnanlı aktris Manal Issa, Cannes Film Festivalinin 'Solo: A Star Wars Story' filmi galasında medyanın dikkatini Filistin'e çekti.

Manal Issa; Siyonist İsrail Ordusunun önceki gün Gazze sınırındaki Filistinlileri şehid etmesine dikkat çeken bir pankart açtı.

Sırf Yahudi Soykırımını sorguladığı için Roger Garaudy gibi bir filozofu yasaklayıp mahkûm eden siyonist uşağı bir ülkenin kalbinde “Gazze'ye Yapılan Saldırıyı Durdurun” yazılı bir pankart açtı.

Manal Issa, bu tutumu sebebiyle muhtemelen bir daha Cannes Film Festivalinde kırmızı halıyı görme şansını kaybetti.

Sanatçıyı bu dik duruşundan dolayı tebrik ediyoruz.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.