Farsça Tercüman Arkadaşlar Aranıyor

Farsça Tercüman Arkadaşlar Aranıyor

  Haziran 19, 2019

  3.970 Okunma

Farsça Mütercim Arkadaşlar Aranıyor

Selam. Yeni Kaynak sitesi olarak size Türkçe altyazı ve düblajlı İran filmleri sunmakla iftihar ediyoruz. Ve bu konuda daha etkili bir çalışma için özellikle çevirmen arkadaşlara ihtiyaç duymaktayız. Eğer Farsça biliyor ve projemize katılmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz.

ALTYAZI ÇEVİRİSİNİ NASIL YAPACAĞIM? gibi muhtemel bir soru için bu işlemi kısaca şöyle özetleyelim:

1- İnternetten size ulaştıracağımız filmi bilgisayarınıza kaydedin.

2- Bu film için oluşturduğumuz “.srt” uzantılı dosyayı bizden alın. Bu dosya filmdeki diyalogların hangi saniyede başlayıp hangi saniyede bittiğine dair, başlangıç ve bitiş zamanlarını içeren bir kod dosyasıdır.

3- Subtitle Workshop programı (veya benzeri herhangi bir altyazı programı) ile hem filmi hem de gönderdiğimiz bu “srt” uzantılı altyazı dosyasını açın. Programda bir satıra çift tıkladığınızda, program o diyalogu size dinletecektir, size sadece bu satırı Türkçeye çevirmek kalıyor.

ÖRNEK RESİM YUKARIDADIR.

 

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      ypd Ağustos 12, 2019 18:54:11

    Merhabalar, ben Iran uyrukluyum,farsça benim anadilim ,yaklaşık 8 senedir türkiyede yaşiyorum,öğrencı olarak ,bu konuda size yardımci olabilirim.

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.