Füruzan filmi Avustralya’da sinemaseverlerle buluşacak

Füruzan filmi Avustralya’da sinemaseverlerle buluşacak

  Haziran 19, 2019

  620 Okunma

İranlı yönetmen Mir Abbas Hüsrevinejad’ın yaptığı “Füruzan” adlı kısa film, Avustralya’da düzenlenecek Melbourne Bağımsız Film Festivali’ne katılacak.

Yönetmenliğini ve yazarlığını Mir Abbas Hüsrevinejad’ın üstlendiği “Füruzan” adlı kısa film, Avustralya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Melbourne Bağımsız Film Festivali’nde yarışma dalında rekabete girecek.

Dünya çapındaki bağımsız filmlerin katıldığı festivalde ilham verici ve yaratıcı filmler gösteriliyor.

Melbourne Bağımsız Film Festivali (MCIFA), dünyanın dört bir yanındaki film yapımcıları için aylık ve yıllık olarak düzenlenmektedir.

Oyuncu kadrosunda Füruzan Rızaiyan, Feriba Sagvend, Eydi Alinejad ve Meryem Ahmedi’nin yer aldığı kısa film, kocası öldükten sonra iki küçük çocuğuyla birlikte köyde yaşamaya karar veren genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Genç kadın koyun sürüsünü hırsızlardan korumaya çalışıyor ve…

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.