Hazreti İmam Hüseyin (a.s) ve Kerbela konulu animasyon filmi gösterime girecek

Hazreti İmam Hüseyin (a.s) ve Kerbela konulu animasyon filmi gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  2.079 Okunma

Kiyanuş Dalvend'in yönettiği İran çizgi filmi "Nasur" (2016) İmam Hüseyin (a.s) ve Kerbela hadisesini konu alıyor

Kiyanuş Dalvend'in yönettiği İran animasyon filmi; ناسور (Nasur) (2016), İslam Cumhuriyeti başkenti Tahran'da düzenlenek olan Kırk Meşale Popüler Film Festivalinde gösterilecek.

Daha önceleri “Rüstem ile Sohrab” (2014) gibi birçok animasyon filmi başarı ile yöneten Kiyanuş Dalvend'in yeni animasyon filmi, Nasur (2016), Hazreti İmam Hüseyin (a.s) ve Kerbela vakasını konu alıyor.

16 Eylül'de, Kırk Meşale Film Festivalindeki galasının ardından film, Muharrem ve Sefer aylarında İran sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Millet Galeri ve Sineplexinin sponsorluğunu yaptığı ilk Çehel Çerağ (Kırk Meşale) Popüler Filmler Festivali, İmam Hüseyin'e (a.s) adanmış sinema eserlerine odaklanıyor.

Festival 18 Eylül'de sona erecek.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.