İran-Azerbaycan ortak yapımı Sınır (2018) filmi yakında gösterimde

İran-Azerbaycan ortak yapımı Sınır (2018) filmi yakında gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.142 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti ve Azerbaycan Cumhuriyeti ortak yapımı "Sınır" (2018) filmi yakında Azerbaycan'da gösterime girecek

Azerbaycan Cumhuriyetinin de katkıları ile yapılan İran filmi, Sınır (2018), yakında komşu ülke Azerbaycan'da gösterime girecek.

Basına sızan bilgilere göre Azeri dilinde çekilen İran filmi “Sınır”ın Azerbaycan'daki galasına birkaç gün kaldı.

Filmde ünlü Azeri oyuncu Emrah Dadaşov da rol alıyor ve film İran – Azerbaycan sınırında yaşanan bir aşk ve firâk hikayesini işliyor.

İranlı yönetmen Ali Abdali'nin Haziran 2017'de çekimlerine başladığı ortak yapım filmin kadrosunda iki ülkeden de oyuncular var.

Filmin görsel efektleri ise geçtiğimiz ay Ukrayna'da tamamlandı. Sınır (2018) filminin müzikleri ise Azeri müzisyenler Alim Qasimov ve Rubail Azimov'a ait.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.