İran filmi, B 12 (2015) film festivallerine katılıyor

İran filmi, B 12 (2015) film festivallerine katılıyor

  Haziran 19, 2019

  1.051 Okunma

İran filmi, B 12 (2015) film festivallerine katılıyor

Ümit Niyaz'ın senaryosunu yazıp yönettiği İran filmi ب ۱۲ (B 12) (2015) film festivallerinde yarışıyor.

B 12 (2015) filmi; hasta büyükannelerine ilaç bulmak için, ailelerinden izin almadan şehire giden iki köylü çocuğun hikayesini anlatıyor.

Filmde, Asğar Himmeti, Sadrettin Hicazi, Afşin Sengçep, Mahbube Beyat, Kiana Şehnam Niya.. gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

B 12 (2015) adlı İran filmi şu âna kadar birçok uluslararası film festivaline katılıp ödüller kazandı ve hâla katılmaya devam ediyor.

Almanya'nın iki şehri Hamburg ve Freiburg'da gösterilen film şimdi de 28 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında Amerika'da düzenlenecek olan 15. Uluslararası San Diego Film Festivaline katılacak.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.