İran dizi filmi; Leyla’nın Yalnızlığı (2015) gösterime girdi

İran dizi filmi; Leyla’nın Yalnızlığı (2015) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  3.358 Okunma

İran filmi; Leyla'nın Yalnızlığı (2015) gösterime girdi.

Hamit Anğa'nın senaryosunu yazıp Muhammed Hüseyin Latifi'nin yönettiği IRIB TV3 yapımı İran dizi filmi تنهایی لیلا (Tenhâi-yi Leyla) (Leyla'nın Yalnızlığı) (2015) gösterime girdi.

Muhammet, depremde tüm ailesini kaybetmesinin ardından bir İmamzade'de (Seyyid Türbesi) hizmet ve bakıcılığı seçmiştir. Bir kıza aşık olması inancını ilahi bir imtihana tabi tutar.

Leyla'nın Yalnızlığı” (2015) adlı Ramazan dizisinde; Behruz Şuibi, Mina Sadati, Bahadır Zamani, Borzu Ercüment, Ekber Zencanpur, Hasan Pur-Şirazi, Aferin Übeysi, Ali Salihi, Muhammet Ferzane, Hidayetullah Seccadi, Nilüfer Dosti ve Nasır Şehriyari gibi daha birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.