İran – Türkiye ortak yapımı kısa film Almanya’da gösterilecek

İran – Türkiye ortak yapımı kısa film Almanya’da gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  778 Okunma

İran-Türkiye ortak yapımı “Hafiften Yağmur Yağıyor” isimli kısa filmin Almanya’da gösterileceği bildirildi.

Yönetmenliğini İranlı yönetmen Said Necati’nin üstlendiği “Hafiften Yağmur Yağıyor” isimli kısa film Almanya’da  düzenlenecek 30. Uluslararası Exground Film Festivali’nin Türk sineması kategorisinde gösterilecek.

İran’ın Kum kenti Genç Sinemacılar Derneği ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortak yapımı olan söz konusu kısa filmde, 80’li yıllarda Türkiye’deki bir okulun öğrencileri sıkıntı içinde olan öğretmenlerine yardım eli uzatıyorlar fakat…

Senaryosunu İranlı yazar Areş Revade’nin kaleme aldığı filmin oyuncu listesinde Emre Ay, Efe Aygül, Homisa Kodak, Rahman Toluk ve Cem Liman yer alıyor.

Sözü geçen organizasyon önümüzdeki 17-26 Kasım tarihleri arasında Almanya’nın Wiesbaden kentinin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.