İran yapımı Emir (2018) filmi Fas’ta gösteriliyor

İran yapımı Emir (2018) filmi Fas’ta gösteriliyor

  Haziran 19, 2019

  503 Okunma

İranlı sinemacı Nima Eghlima'nın yönettiği “Emir” adlı sinema filmi, Fas’ta düzenlenecek Uluslararası Rabat Film Festivali'ne katılıyor.

Sinemacı Nima Eghlima'nın yönettiği “Emir” adl film, Fas’ın ev sahipliğinde yapılacak Uluslararası Rabat Film Festivali'nde gösterilecek.

Başrollerinde Milad Ki Maram, Hadi Kazımi, Mustafa Gadiri, Behduht Veliyan’ın yer aldığı filmin özetinde şu ifadelere yer verildi: Biri iş, biri para, biri hayat, biri sigara ile intihar ediyor. Fakat onların intihar yöntemleri farklı.

Afrika kıtasının en prestijli festivallerinden biri olan Rabat Festivali 16-22 Kasım tarihlerinde sinemaseverlerle buluşuyor.

“Emir” filmi, dünyadaki önde gelen yönetmenlerin hazır bulunduğu Uluslararası Adana Film Festivali'ne de katılmıştı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.