İran yapımı ‘Evlatlar’ (2015) adlı film İsveç’te

İran yapımı ‘Evlatlar’ (2015) adlı film İsveç’te

  Haziran 19, 2019

  757 Okunma

İran yapımı "Evlatlar" adlı film, İsveç'te 3-7 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenecek Gümüş At Film Festivali'nde gösterime girecek.

Yasir Talibi'nin yönetmenliği ile Mitra Ruhimaneş’in yapımcılığıyla uluslararası arenada büyük başarılar elde eden فرزندان (Ferzendan / the Descendants / Evlatlar) isimli İran yapımı film, İsveç’te 3-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Gümüş At Film Festivali’nde gösterime girecek.

Yakup ile eşinin aşkın güzelliğiyle süsledikleri basit yaşamlarının ülke dışında okuyan tek oğulları Ferruh’tan haber almayınca büyük bir devinim yaşadığını göstermeye çalışan film, Yakup’un oğlunudan bir eser bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıktığını anlatıyor.

Söz konusu film, katıldığı  “Pembroke Taparelli Arts and Film”, “Reel Rose Awards” ve “Accolade Global” adlı film festivallerinde ödüle layık görülmüştü. “Evlatlar” ilaveten, ABD’de düzenlenecek 2017 Longleaf Film Festivali’nde İran sinemasını temsil edecek.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.