İran yapımı film Bulgaristan’da ödül için yarışacak

İran yapımı film Bulgaristan’da ödül için yarışacak

  Haziran 19, 2019

  841 Okunma

İranlı yönetmen Murtaza Ateş Zemzem'in yaptığı "Melankoli" isimli film Bulgaristan'da düzenlenecek Uluslararası Varna Film Festivali'nde rekabete girecek.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murtaza Ateş Zemzem'in üstlendiği “Melankoli” isimli film Bulgaristan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Uluslararası Varna Film Festivali’nin ana yarışma dalında rekabete girecek.

Toplumda bazı insanların yakalandığı hastalığından habersizce yaşamını sürdürdüğünü anlatan filmin oyuncu listesinde; Leyla Otadi, Muhammed Rıza Hidayeti, Lale İskenderi, Nadir Fellah, Muhammed Fili, Sepide Mezahiri ve Efsane Fettahi yer alıyor.

Sözü geçen festival önümüzdeki 24 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan’ın Varna kentinde organize edilecektir.

Geçenlerde İranlı Oscar ödüllü Asger Ferhadi’nin yaptığı “Elly Hakkında” adlı film de Uluslararası Varna Film Festivali’nin özel ödülüne layık görülmüştü.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.