İran yapımı ‘Yaşamsız Hayat’ filmi Danimarka’da

İran yapımı ‘Yaşamsız Hayat’ filmi Danimarka’da

  Haziran 19, 2019

  622 Okunma

İranlı yönetmen Kaveh Muinfer'in yaptığı "Yaşamsız Hayat" adlı filmin Danimarka'nın ev sahipliğinde düzenlenecek yıllık Kopenhag film festival'de gösterileceği bildirildi.

Yönetmenliğini Kaveh Moinfer ve yapımcılığını Cafer Muhammedi'nin üstlendiği “Yaşamsız Hayat” adlı uzun metrajlı film Danimarka'nın başkentinde düzenlenecek yıllık Kopenhag film festivaline katılma hakı kazandığı belirtildi.

Dünya sinemasından 850 filmin kayıt yaptığı festivalde  “Yaşamsız Hayat” diğer 6 film ile En İyi Film Ödülü için yarışacak.

Baş rollerinde Abbas Atayi, Emir Vezzan ve Mercan Sadıki'nin yer aldığı filmin özeti şöyle: Müzik öğretmeni olan Satyar'ın babası kansere yakalanıyor. Fakat hayat, ölüm ve müzik arasında normal seyrine devam ediyor…

Bu festival dünyadaki bağımsız film yönetmenleri tanıtıp desteklemeyi amaçlıyor.

Bağımsız filmlerin gösterildiği festival önümüzdeki Mart ayında perdelerini sinemaseverlere açıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.