İran Yetimhanesi (2016) yakında gösterime girecek

İran Yetimhanesi (2016) yakında gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  1.613 Okunma

İran Yetimhanesi (2016) yakın gelecekte gösterime girecek

İranlı yönetmen Ebul-Kasım Talibi'nin yönettiği يتيم خانه ايران (Yetimhane-yi İran / İran Yetimhanesi) (2016) filmi çok yakında gösterime girecek.

İçinde bulunduğumuz Ekim ayının ortalarında İran sinemalarında gösterime gireceği öngörülen “İran Yetimhanesi” (2016) filmi birinci dünya savaşını anlatmaktadır.

Dünya savaşındaki kuraklık, kıtlık ve dış güçlerin İran'ı işgal etmesini ele alan filmin yönetmenliğini Ebu'l-Kasım Talibi yapmıştır.

İran Yetimhanesi (2016) filmi; Aliram Nurayi, Ferruh Nimeti, Anuşirevan Ercüment, Daryuş Esedzâde, İman Safa, Şehram Teymuriyan, Cafer Dehkan.. gibi birçok ünlü oyuncuyu bir araya getiriyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.