İran’da Azeri dilinde yeni bir film çekilecek

İran’da Azeri dilinde yeni bir film çekilecek

  Haziran 19, 2019

  916 Okunma

İranlı Azeri yönetmen Asger Yusefinejad, kaleme aldığı "Üvey Gelin" adlı senaryosunu yakın gelecekte beyaz perdeye aktaracağını duyurdu.

İranlı Azeri yönetmen Asger Yusefinejad sinema sektöründeki faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tebrizli sinemacı Yusefinejad, şu anda “Üvey Gelin” adlı bir senaryo üzerinde çalıştığını ve daha tamamlanmadığını ifade etti.

“Ev” isimli filminin, önümüzdeki günlerde Uluslararası Tokyo Film Festivali’nde gösterileceğini açıklayan Yusefinejad, bu filmin birinci erkek oyuncusuyla birlikte Japonya’ya gideceğini bildirdi.

Asger Yusefinejad ilaveten, çektiği son filmi “Ev” adlı eserinin eş zamanlı olarak Avustralya’da düzenlenen film festivalinde sinemaseverlerle buluşacağını duyurdu.

Yusefinejad, “Üvey Gelin” filminin çekimlerinin ise bir önceki eseri gibi Azerbaycan eyaletinde yapılacağını kaydetti.

35. Tahran Fecr Film Festivali’nin sanat ve tecrübe dalınada gösterilen 78 dakikalık “Ev” adlı filmin özeti şöyle: Yaşlı bir adamın vasiyetine göre organlarının bağışlanması gerekir, ancak evin kızı buna karşı çıkar ve…

Uluslararası Tokyo Film Festivali’nin açılış töreni yarın 25 Ekim tarihinde düzenleniyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.