İranlı film Kanada’daki festivale katılıyor

İranlı film Kanada’daki festivale katılıyor

  Haziran 19, 2019

  468 Okunma

Said Keremi’nin yaptığı “Bahar Burada Değil” isimli kısa film Kanada Alternatif Film Festivali’ne katılacak.

Sözü geçen İran yapımı eserin en iyi öğrenci filmi dalında yarı final aşamasına ulaştığı biliniyor.

Said Keremi’nin yaptığı “Bahar Burada Değil” isimli kısa film Kanada Alternatif Film Festivali’ne katılacak. Sözü geçen İran yapımı eserin en iyi öğrenci filmi dalında yarı final aşamasına ulaştığı biliniyor.

Toronto’da düzenlenen Alternatif Film Festivali 14-18 Haziran tarihleri arasında ve tüm mevsimlerde yapılmaktadır.

“Bahar Burada Değil” kısa filminin özeti şu şekilde: Rutin bir iş buluşması kapsamında arkadaşı Behruz’un evine giden Soruş, yaşamlarından inanılmaz bazı gerçeklerin ortaya çıkışına tanık oluyor…

Yönetmenliğiyle senaryo yazarlığını Said Keremi’nin gerçekleştirdiği sözü geçen filmin oyuncu kadrosunda ise Ramin Perçemi, Yaşar Momenzade ve Parmis Caferbeglu yer alıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.