İranlı tiyatrocular depremzedeler için Kanada’da sahneye çıkacak

İranlı tiyatrocular depremzedeler için Kanada’da sahneye çıkacak

  Haziran 19, 2019

  762 Okunma

“Vaçik” tiyatro grubunun Kanada'da Tufan Mehrdadiyan tarafından yönetilen "Gurbet Diyarın’da Günbatımı" adlı bir oyunu sahnelendireceği belirtildi.

İranlı aktörlerden oluşan “Vaçik” tiyatro grubu, “Vancouver’deki İranlılar”  tiyatro grubunun işbirliğiyle Kanada'da Tufan Mehrdadiyan tarafından yönetilen “Gurbet Diyarında Günbatımı” adlı bir oyunu sahnelendirecek.

Başarılı İranlı yönetmen ve senarist Behram Beyzai’nin kaleme aldığı “Gurbet Diyarın’da Günbatımı” adlı oyunun bugün Perşembe Vancouver kentindeki “Pal Studio” tiyatro salonunda yerel saatle 19:30’da iki sansta tiyatro severlerle buluşacak.

“Vaçik” tiyatro grubu, Vancouver'de yaşayan İranlı sanatçılar ve aktörlerle birlikte, oyundan elde edilen tüm gelirleri İran’ın Kirmanşah eyaletindeki deprem mağdurlarına tahsis etmeye karar verdi. Bu tiyatro grubu, geçtiğimiz 23 Nisan’da Behram Beyzai’nin kaleme aldığı ve Tufan Mehrdadiyan yönettiği “Bez Bebekler” adlı eseri Vancouver kentindeki “Presentation House” tiyatro salonunda Kanadalı izleyicilere sunmuştu.

Bez bebek tarzıyla oynanan “Gurbet Diyarında Günbatımı” başrollerinde Mahan Al Davut, Muhammed Rıza Bahar, Rıza Rad, Elnaz Rızai ve Mahsa Karagözlü yer alıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.