İranlı yönetmen Berlin Film Festivalinde jüri üyesi olacak

İranlı yönetmen Berlin Film Festivalinde jüri üyesi olacak

  Haziran 19, 2019

  930 Okunma

İranlı yönetmen Ali Rıza Selmanpûr, Berlin Film Festivalinde jüri üyesi olacak

İranlı yönetmen Ali Rıza Selmanpûr, Uluslararası Berlin Sinema Festivalinde (BICF) jüri üyesi olacak.

Yönetmen Ali Rıza Selmanpûr, Pazartesi günü yaptığı açıklamada farklı ülkelerden diğer 25 jüri ile birlikte Berlin Film Festivalinin Uluslararası Bölümlerindeki filmleri gözden geçireceğini söyledi.

Ali Rıza Selmanpur ayrıca etkinlikteki jüri üyelerinin kendi ülkelerinden katılan filmleri değerlendireceğini ve hiçbir jüri üyesinin yekdiğerini görmeyeceğini açıkladı.

BICF tüm türlerden filmleri kabul etmekte ve kısa ve uzun metrajlı filmlerin güzel bir karışımını sunmaktadır. Festival 19 Eylül 2016'da Almanya'nın başkenti Berlin'de başlayacak.

Ali Rıza Selman-pur; 15 Kısa film yönetip birçok ödül kazanmıştır. Yunus Terrahi ile birlikte yönettiği “Yara” filminden ötürü, Türkiye'de düzenlenen 17. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivalinde En İyi İkinci Yönetmen seçilerek Altın Kedi ödülünü kazanmıştır.

Urmiye Gölü üzerine odaklanan film iki farklı nesilden kişilerin dostluunu anlatıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.