İranlı yönetmenin filmi Tunisia Factory 2018 projesinde yer aldı

İranlı yönetmenin filmi Tunisia Factory 2018 projesinde yer aldı

  Haziran 19, 2019

  459 Okunma

İranlı yönetmen Fatma Ahmedi’nin yaptığı “Leyla ile Gece” isimli film Cannes Film Festivali’nin “Tunisia Factory 2018” projesi kapsamında gösteriliyor.

Yönetmenliğini Fatma Ahmedi’nin üstlendiği “Leyla ile Gece” isimli kısa fim, Cannes Film Festivali’nin “Tunisia Factory 2018” projesi kapsamında gösteriliyor.

Uluslararası arenada sinema sektöründe yeni yetenekleri desteklemeyi amaçlayan “Factory” projesi, dünya çapında genç yönetmenlerin birbirleriyle tanışmalarına ve yeni eserler yaratmalarına olanak sağlamayı hedefliyor.

Londra Sinema ve Film Okulu mezunu olan Fatma Ahmedi, Tunuslu İsmail Lovati’nin işbirliği yaptığı “Layla ve Gece” adlı filmle söz konusu projeye katılacak. Tunuslu, Sri Lankalı ve Fransız  yönetmenler tarafından üretilen diğer filmler de bu projede gösterime girecek.

“Tunisia Factory 2018” projesinde yer alan “Leyla ile Gece” filmi önümüzdeki 18 Mayıs 2018'de “Crosset” sinema salonunda sanatseverlerle buluşacak.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.