Karşılıksız Aşk Filmleri

Karşılıksız Aşk Filmleri

  Haziran 19, 2019

  2.261 Okunma

Tek taraflı sevgi ve karşılıksız aşkı konu alan filmler

Şiir ve edebiyat ile aşkın işlendiği İran sinemasından karşılıksız sevgiyi konu alan bazı enfes filmler.

01- BARAN

Müslüman bir toplumda adeta aşkın tarifi olan Baran, 17 yaşındaki İranlı bir gencin yasal problemlerle uğraşan Afgan bir mülteci olan Baran'a aşık olmasını konu alır. Coğrafyanın sorunlarını arka planına alarak ilerleyen filmde git gide büyüyen bir aşkın ilginç hikâyesine tanık oluruz.

Filmi izlemek için tıklayınız: http://www.yenikaynak.com/baran.html

02- SENİN DÜNYANDA SAAT KAÇ?

Uzun süreden sonra bir kadın Paris'ten vatanına döner ve pek tanımadığı ama kendisi hakkında herşeyi bilen bir adamla tanışır.

Filmi izlemek için tıklayınız: http://www.yenikaynak.com/senin-dunyanda-saat-kac.html

03- ALLAH YAKINDIR

Köyündeki insanlar Rıza'yı pek aklı başında olmayan bir genç olarak biliyorlar. Rıza motosiklet-taksiciliği yaparak insanları taşımaktadır. Bu esnada yolculardan biri olan köyün yeni öğretmenine aşık olur. Öyle bir aşk ki onu gerçekten deli divane eder.

Filmi izlemek için tıklayınız: http://www.yenikaynak.com/allah-yakindir.html

04- ZEYTİN AĞAÇLARI ALTINDA

Abbas Kiyarüstemi'nin yönettiği film, Hüseyin'in Tahire'ye olan aşkını ve süregelişini aktarır izleyiciye. Açık uçlu sonu ile çokça eleştirilen film Altın Palmiye'ye aday gösterilmiş aynı yıl içerisinde İran İslam İnkılabının Oscar adayı olarak Akademi'ye gönderilmiştir.

Filmi izlemek için tıklayınız: http://www.yenikaynak.com/zeytin-agaclari-altinda.html

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.