Küruş Cineplex’i yeni satış rekoru kırdı

Küruş Cineplex’i yeni satış rekoru kırdı

  Haziran 19, 2019

  722 Okunma

Küruş Cineplex'i İran takviminin ilk ayında film satışları ile yeni bir rekora imza attı

21 Mart'ta başlayan ve İran İslam Cumhuriyeti takviminin ilk ayı olan Ferverdin'de Küruş Sinepleksi tarihinin en fazla özel gösterim ve en çok seyirci sayısına ulaştı.

İranlı sinema seyircileri Küruş Cineplex'inin gişelerinde 2.300.000.000 riyal (70.932 dolar) harcadı ve bu sinema salonlarının geçen sene aynı aydaki rekoru kırılmış oldu.

Ferverdin ayının 12. gününde, Küruş Sinema Salonları 30 özel sinema gösterimi sunuyor ve 15.950 seyirciyi kendisine çekebiliyor.

İran takvimi Bahar mevsiminin geldiği ilk gün (21 Mart) ile başlar ve insanlar iki haftalık resmi tatil olan Nevruz'da eğlenceler düzenler.

Küruş Sinema Complex'i İslam Cumhuriyeti başkenti Tahran'da bulunuyor.

iFilmTV

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.